ViaDia Joensuu ry

ViaDia Joensuu ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu

ViaDia Joensuu ry perustettiin vuonna 2010, jolloin Kirsti Kurki aloitti yhdistyksen puheenjohtajana. Vuodet toivat eteensä monenlaisia vaiheita ja hänet muistetaankin ehkä parhaiten Lähiötalon johtajana, jossa Kirsti toimi niin lapsiperheiden, koululaisten kuin maahanmuuttajien parissa kooten verkostoja yhteiseen toimintaan.

Ruoka-aputyö on ViaDian keskeisintä perustoimintaa. Kirstin unelmana oli nähdä ihmiset yhdessä kohtaamispaikassa tapaamassa toisiaan ja saamassa ruoka-apua. Tästä haaveesta syntyi ViaDia-keskus Joensuun Rantakylään, jossa toimii kahvila, kirpputori ja järjestetään monenlaista toimintaa. Kirstin kädenjälki näkyy lähimmäistyössä ja useissa hankkeissa, joita hän on käynnistänyt vuosien aikana.

Kirstin viimeinen työpäivä on 28.5. jonka jälkeen Antti Kautto aloittaa toiminnanjohtajana ja Kirsti siirtyy eläkepäiville sekä yhdistyksen puheenjohtajan tehtäviin.

Vapiksen sunnuntai

ViaDia Joensuu oli ohjelmavastuussa Joensuun Vapiksen Jumalanpalveluksessa 16.5.2021 ja tilaisuudessa juhlistettiin toiminnanjohtajan vaihtumista. Oheisesta linkistä pääset katsomaan tallenteen tilaisuudesta.

ViaDia Joensuu JNS Vapiksen sunnuntaissa